Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: SDR3 Remote " No Devices Found"

SDR3 Remote " No Devices Found" 02 Oct 2021 13:29 #1

  • Tom W3FRG
  • Tom W3FRG's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Posts: 95
  • Thank you received: 14
Until recently I have been able to Remotely connect using the SDR3 Remote SW.

I have "STARTER" running on the Server PC and "EE Cloud Client" running on the remote Client PC.
The SDR Dx is turned on and the User and PW are correct.

After Logging in on the Client, I get the messages that its "Connecting" and then a window showing my device ID shows up with a button to click on for "Connect".
After pressing the Connect button, I get the Message " No Devices Found "
Eventually a Message appears stating the "Device is busy", and a smiley face appears.
There is a faint SDR3 GUI outline in the background

The Server PC with Starter running shows "Cell started and closed correctly"

Any thoughts appreciated ?

Tom W3FRG
Last Edit: 02 Oct 2021 13:31 by Tom W3FRG. Reason: spell chk
The administrator has disabled public write access.

SDR3 Remote " No Devices Found" 21 Oct 2021 21:46 #2

  • G3XFA
  • G3XFA's Avatar
  • OFFLINE
  • Posts: 16
  • Thank you received: 1
Hi Tom
just to find ouy if you got the remote to work on version 3 software .
if so have you got to setting you used to get it working i am using windows 10

Regards
Rob G3XFA
The administrator has disabled public write access.

SDR3 Remote " No Devices Found" 21 Oct 2021 23:05 #3

  • Tom W3FRG
  • Tom W3FRG's Avatar
  • NOW ONLINE
  • Posts: 95
  • Thank you received: 14
Rob,

I did have it working up until the BUG was found in SDR3.
It worked really nice and easy.
I've deleted all SDR3 SW in anticipation of the new Alpha release.

Tom W3FRG
The administrator has disabled public write access.
Time to create page: 0.107 seconds